Ξενοδοχειο

null

Το Ξενοδοχειο

Το Kristonia Suites Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς και βρίσκεται σε ένα πανέμορφο χώρο μέσα στη φύση.

Το ξενοδοχείο είναι πρόσφατα πλήρες ανακαινισμένο και διαθέτει ευρύχωρες κομψές suites με δύο και τρεις χώρους. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με πολυτελή έπιπλα σε μοντέρνο και λιτό στυλ με γούστο για να κάνουν τη διαμονή σας όσο πιο άνετη γίνεται.

Το ξενοδοχείο Kristonia Suites Hotel είναι φτιαγμένο για τις ανάγκες του πελάτη είτε πρόκειται να επισκεφτεί την περιοχή του Κιλκίς για επαγγελματικούς σκοπούς είτε πρόκειται για αναψυχή. Όποιος και αν είναι ο σκοπός της επίσκεψής σας είμαστε σίγουροι ότι το ξενοδοχείο μας θα σας μείνει αξέχαστο. Τόσο οι υπηρεσίες που προσφέρει όσο και το προσωπικό είναι εκεί για να σας εξηπηρετήσουν.

Τα πάντα είναι διακοσμημένα από επαγγελματίες σε μοντέρνες και λιτές γραμμές, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Σκοπός είναι το Kristonia Suites Hotel να μένει χαραγμένο στη μνήμη του πελάτη σαν μία πολύ ωραία εμπειρία που σίγουρα θα θέλει να ξαναζήσει.

null

Αιθουσα εκδηλωσεων

Το Κρηστωνία σουίτες διαθέτει αίθουσα συνεδρίων, σεμιναρίων και εκδηλώσεων. Πρόκειται για χώρους άρτια εξοπλισμένους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ήχου και εικόνας έτοιμους να εξυπηρετήσουν κάθε είδους δραστηριότητα, κοινωνικής, πολιτιστικής & επαγγελματικής φύσης.

Μπορούν να εξυπηρετήσουν εώς 100 άτομα με διαφορετική διαρρύθμιση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

null

Φωτογραφιες

null

Πληροφορίες

Το Kristonia Suites Hotel διαθέτει ιδιοκτητό mini van 19 θέσεων για μεταφορά επισκεπτών κατόπιν συνενοήσεως